הסיפור שלנו

כמו בבתים רבים, גם אצלנו המטבח של אימא היה לב ליבו של הבית.

ריחות של אוכל, תבשילים ואפייה ליוו אותי לאורך כל חיי.

בבית בו גדלתי, לאוכל היה תפקיד מרכזי במפגש יומיומי של כל בני המשפחה סביב שולחן אחד.

למדתי הרבה סודות מאימא איך להשתמש בחומרי הגלם השונים, איך ניתן לתבל כל מאכל ולהפוך אותו למיוחד במינו.

עם ידע בסיסי זה אך עם רצון עז לנסות דברים בתחום, עשו אחיי את הצעד הראשון בפתיחה של קפה "מומנט" בחדרון קטנטן בלב ליבו של רחוב עזה.

עם ההצלחה בא התיאבון ואחריו נפתחו מקומות רבים נוספים: "לינק" (שני סניפים),"שמולים", "מונא", "יהושוע", "סטנגה", "זאזא", "קייטרינג", "קפה טעמון".

האחרון בשלב זה "הקצביה של עופר"

מהרגע הראשון שלי במטבח ידעתי שארצה לעבוד עם בשר.

הבשר הינו חומר גלם מגוון ומרגש לעבוד אתו, לטפל בו ולדעת לשמר אותו בתנאים האופטימליים  לכל נתח ושריר אופי וטעם שונה , המכתיבים התייחסות בהתאם.

img_7900

קצביית בשר טרי  וחנות מעדנים

כשהבנתי שאני רוכש כבוד גדול לבשר, התבשלה בי אהבה גדולה לתחום. מהר מאוד הפכה הקצביה לבית שני שלי.
מעבר לייעוץ ועזרה בתחום הקולינרי נוצר הרצון גם לארח אנשים ולהעניק לכולם תחושת  חמימות ביתית.
בקצביה אנו מתמחים ביישון בשר. טיפול בנתחים והתאמתם לדרך הבישול הנכונה עבורם.
כמו כן, כדי לתת מענה למגוון רחב ביותר של האוכלוסייה, פתחנו את המעדנייה. לשם כך נבחרו בקפידה מוצרים שונים מכל העולם. מיטב הגבינות, נקניקים, פסטות, שימורים ועוד מוצרים רבים הנמכרים גם הם בקצביה.

ממרכולתנו

משלוחים/הזמנות

02-645-8844

סדנאות

02-645-8844

בקרו אותנו

היצירה 5, מבשרת ציון